fbpx
bekeken: 783 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Bertil Jansen wint eerste Auto’s de Baas Team Challenge

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 13 oktober 2020, 14:56

Leestijd: < 1 minuut

Autobedrijf Bertil Jansen uit Den Ham mocht vandaag de eerste prijs van de eerste trekking van de Auto’s de Baas Team Challenge in ontvangst nemen. Uit handen van Hans Joosten, BOVAG branchemanager onafhankelijke autobedrijven, kreeg het hele team een tegoedbon voor een racedag op Zandvoort bij Bleekemolen Race Experience.

De tweede prijs, een barbecue voor het hele team, was voor het team van Frans Wientjes Auto’s uit Apeldoorn. De derde prijs ging naar Autobedrijf Schmidt uit Vriezenveen. Dit team wordt binnenkort opgesloten in een escape room.

Grossiersprijzen

Naast deze drie prijzen stelden de deelnemende grossiers nog enkele prijzen beschikbaar. Zo gingen er twee kaarten voor de Formule 1-race, volgend jaar op Zandvoort, naar Vakgarage De Jonge uit Poortvliet. Deze prijs werd ter beschikking gesteld door Fource. Karten met het hele team bij Coronel is weggelegd voor Autofirst Rouwenhorst uit Holten. Ook deze prijs werd ter beschikking gesteld door Fource. CarProf Autojorg uit Veghel kan voortaan in de pauze een potje tafelvoetballen, want zij wonnen een nieuwe tafelvoetbaltafel in de eerste ronde van de Team Challenge. Deze prijs werd ter beschikking gesteld door Alliance Automotive Group.

Tweede trekking

Deelnemen aan de tweede trekking is eenvoudig en kan nog tot 20 november. Ga naar www.autosdebaas.nl en klik op Auto’s de Baas Team Challenge. Klik vervolgens op de button ‘Aan de slag met de Team Challenge’ en vul de zeven multiple-choicevragen in. Maak een leuke teamfoto of -video en voeg deze toe aan het formulier. Vul de gegevens van het bedrijf in en stuur de challenge in.

Dubbele overname Mercedes-Benz…Corona tempert diefstal…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties