bekeken: 668 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Beursorganisator Easyfairs: 1,5 meter-events

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 mei 2020, 12:43

Leestijd: < 1 minuut

Beursorganisator Easyfairs Nederland (Autoprof, Transport Compleet) gaat zijn evenementen volgens de 1,5 meter-samenleving inrichten.

Er wordt onder meer gedacht aan ‘time slots’ voor bezoekers. Zij moeten zich dan registeren voor een bepaalde periode. Met als voordeel, volgens Easyfairs, dat iedereen de tijd en ruimte krijgt om op een veilige manier met elkaar in gesprek te gaan.

“Door het coronavirus hebben wij al meer dan dertig events noodgedwongen moeten verplaatsen of annuleren”, zegt Jeroen van Hooff, ceo van Easyfairs Nederland.. “De gevolgen zijn enorm. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze exposanten, bezoekers, partners en leveranciers. Wij verwachten dat de 1,5 meter-samenleving voorlopig de norm blijft. Daarom gaan wij aan de slag om onze events op die manier in te richten.” Zo worden de mogelijkheden bekeken voor een ruimere beursindeling, zoals bredere gangpaden, meer ruimte creëren op plekken waar voorheen drukkere bezoekersstromen waren en aangepaste inrichting van de kennistheaters.

Evenementenhal

Easyfairs Nederland organiseert jaarlijks meer dan zestig events, waarvan het merendeel op zijn eigen locaties in Evenementenhal Gorinchem en Evenementenhal Hardenberg. Ook vinden events van Easyfairs Nederland plaats in onder andere RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, Brabanthallen in Den Bosch en Ahoy Rotterdam. Daarmee is Easyfairs Nederland de grootste beursorganisator van Nederland.

ALD start met inspectie op…Yorien de Ruijter benoemd tot…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties