bekeken: 1769 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,73)

Black Friday bij Arval

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 november 2016, 14:26

Leestijd: < 1 minuut

Arval grijpt de koopjesdag Black Friday aan voor tijdelijke leaseaanbiedingen op zijn website. De actie duurt van 25 t/m 27 november en wordt behalve in Nederland ook gehouden in andere markten, waaronder Italië, Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en België.

Kortingen op de Nederlandse site betreffen de Volkswagens Up, Polo en Golf, de Opels Karl en Astra, de Kia Picanto, Citroën C3 en Peugeot 308. De leasebedragen zijn gebaseerd op 10.000 km/60 maanden. Inbegrepen zijn reparatie/onderhoud, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, pechhulp, verzekering, banden, vervangend vervoer en haal- en brengservice.

Overigens zijn de acties niet overal gelijk. Zo biedt de Arval-webwinkel in België uitsluitend hybrides aan (Toyota Yaris, Mercedes C-klasse, Kia Niro en Kia Optima). De kortingen variëren volgens Arval tussen de twintig en dertig procent. De jaarlijkse koopjesdag Black Friday op 25 november heeft zijn oorsprong in de Verenigde Staten en vindt de laatste jaren in steeds meer landen navolging.

Tags: , ,

Onderzoek SGS: rubberkorrels…LKQ versterkt autobedrijf met…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties