bekeken: 557 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

BMW en Daimler herstructureren Your Now

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 24 december 2019, 11:58

Leestijd: 1 minuut

Daimler en BMW herstructureren hun mobiliteitsdiensten, verenigd in de joint venture Your Now. Onderdeel daarvan is dat de autodeeldienst Share Now in heel Noord-Amerika (VS en Canada) en in drie Europese steden van de markt gehaald wordt.

Volgens een persmededeling is de beslissing om in Brussel, Londen en Florence te stoppen met Share Now genomen “vanwege de lage acceptatiegraad”, ofwel: te weinig mensen maken gebruik van de dienst. In Noord-Amerika is met name een gebrek aan noodzakelijke infrastructuur om de technologie te ondersteunen de oorzaak van de beslissing om ermee te stoppen.

Achttien steden

Share Now zegt zich te willen richten op de activiteiten in de resterende achttien Europese steden waar het wel actief blijft, onder meer in Amsterdam, Parijs en Madrid. “Wij geloven dat deze markten het duidelijkste potentieel voor winstgevende groei en mobiliteitsinnovatie vertonen.”

Herstructurering

De beslissing om gedeeltelijk met Share Now te stoppen is onderdeel van een herstructurering van de mobiliteitsdiensten, waarbij meer nadruk moet komen te liggen op de winstgevendheid van de activiteiten. De vijf initiatieven van Your Now: Share Now (autodelen), Reach Now (routeplanner), Free Now (taxi), Park Now (parkeerhulp) en Charge Now (laden) worden onderverdeeld in drie nieuwe businesseenheden: Free Now, Share Now, en Park Now & Charge Now.

Met ingang van 1 januari 2020 komt er bovendien een nieuwe koepelorganisatie die op een efficiënte manier de drie nieuwe entiteiten moet ondersteunen.

Mitsubishi en NTT investeren…GlassCare opent tweede…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties