bekeken: 1845 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,52)

Boekhorst breidt uit in Amersfoort

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 september 2016, 10:23

Leestijd: < 1 minuut

Boekhorst Automotive opent met ingang van 1 oktober een Inqar en Glasgarage vestiging in Amersfoort. Met deze uitbreiding wordt verder gebouwd aan een onderneming waarin diverse specialismen rondom mobiliteit zijn vertegenwoordigd.

Boekhorst is al eigenaar van twee Inqar vestigingen (Arnhem en Utrecht) en vier Glasgarages (Almere, Arnhem, Maarn en Wageningen). Inqar is een landelijk dekkend netwerk van lokale verhuur- en shortleasebedrijven. Het wagenpark bestaat uit een diversiteit van jonge voertuigen: van kleine stadsauto’s tot bestelwagens. Met de opening van de locatie in Amersfoort telt Inqar nu 37 vestigingen in Nederland.

Ruitschadeherstelketen Glasgarage telt ruim honderd vestigingen in ons land en breidt haar netwerk nu verder uit met deze locatie in Amersfoort. Behalve het herstel op de vestiging, biedt Glasgarage ook ruitherstelservice op locatie.

Boekhorst Automotive is een familiebedrijf en al ruim zeventig jaar actief in schadeherstel (ABS Autoherstel Boekhorst), autoverzorging en mobiliteit. Het bedrijf heeft haar dienstverlening de afgelopen jaren fors uitgebreid: van ruit- en hagelschadeherstel tot caravan- en camperherstel, maar ook reiniging en poetsen van voertuigen (Autostomerij) en de verhuur van bijvoorbeeld dakkoffers of sneeuwkettingen.

Tags: , , , ,

Dertiende merk voor Volkswagen…Otogros-filialen ook Bosch…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties