bekeken: 1538 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Bosch Car Service Goes wint SKF-actie

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 20 december 2017, 13:57

Leestijd: 1 minuut

Het Bosch Car Service-bedrijf van Marcel de Moor in Goes is de grote winnaar van de SKF-garageactie van afgelopen zomer. Uit handen van accountmanager Rob Benjamins van SKF kreeg De Moor een duoticket voor de Formule 1-race in Spa-Francorchamps uitgereikt.

Het ticket, met toegang tot de paddock van Scuderia-Ferrari, had nauwelijks een betere bestemming kunnen krijgen. Marcel de Moor is namelijk een groot Formule 1-liefhebber. Vele foto’s van raceauto’s sieren zijn bedrijf. “Ik weet niet meer hoeveel barcodes ik verzameld had, maar het waren er heel veel. Van SKF hebben ze me ook verzekerd dat we ruim gewonnen hebben. Ik heb wel meer Formule 1-races gezien, laatst nog in Abu Dhabi. In Spa-Francorchamps ben ik ook al vaker geweest, dus ik ben hier echt superblij mee.”

Bosch en SKF

Opmerkelijk wel, dat een Bosch-garage toch nog zoveel SKF-onderdelen weet te monteren. Eigenaar Marcel de Moor: “Bosch doet geen lagers, dus dat bijt elkaar totaal niet.”

“SKF is al zeventig jaar partner van het Scuderia Ferrari-team”, licht Rob Benjamins toe. “We zijn zelfs een van de oudste partners. Vandaar ook dat we het ticket konden aanbieden, met toegang tot de paddock, een lunch met het team… Ze krijgen echt een inside kijkje in het Formule 1-circus.”

Actie

Gedurende de maanden augustus, september en oktober werd klanten van SKF gevraagd zoveel mogelijk barcodes van gemonteerde SKF-producten te verzamelen en die naar SKF op te sturen. BCS Goes bleek de garage met de meeste montages en is dus de verdiende winnaar van de garageactie.

Tags: , , ,

Beursgang Doyen-Autodis…ACM: Broekhuis mag Martin…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties