bekeken: 3523 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,59)

Bosch Car Service in Nederland telt 400 partners

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 juli 2016, 10:59

Leestijd: < 1 minuut

Bosch Car Service in Nederland blijft groeien. Eind juni werd Autobedrijf Jonk en Sier uit Volendam verwelkomd als vierhonderdste partner. Bosch Car Service bevestigt daarmee zijn status van grootste merkonafhankelijke serviceformule in Nederland.

Klanten kunnen bij Autobedrijf Jonk & Sier terecht voor onderhoud, apk, glas- en schadeherstel, bandenservice en aircoservice. Het bedrijf (www.jonkensier.nl) werd in 2000 door twee partners opgericht en is intussen uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Eigenaar Henk Sier runt de onderneming samen met zijn vrouw en vijf andere medewerkers.

De beslissing om aan te sluiten bij het Bosch Car Service-netwerk is samen met het team genomen, zegt Sier. “Na 16 jaar drong de vraag zich op of we ons bij een netwerk zouden aansluiten of niet. We vonden dat het uiteindelijk meer voordelen oplevert. Er is de naamsbekendheid en dat vergemakkelijkt de contacten voor de service van bedrijfsvoertuigen. Zo is een bedrijf uit de regio met zes voertuigen klant geworden omdat we ons bij Bosch Car Service aansluiten.”

Op de foto (vlnr): Gree en Henk Sier van Autobedrijf Jonk & Sier en Michiel Frijters, concept adviseur Bosch.

Tags: , ,

Dealer informeert klant slecht…Autoverkopen juni 6,5 procent…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties