bekeken: 2444 x
Waardeer dit artikel:
181 votes, average: 2,55 out of 5181 votes, average: 2,55 out of 5181 votes, average: 2,55 out of 5181 votes, average: 2,55 out of 5181 votes, average: 2,55 out of 5
(2,55)
(Inloggen is vereist)

Bovag brengt RDC bij Bovemij onder

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 10 oktober 2016, 11:12

Leestijd: 1 minuut

Bovag heeft besloten het belang van 69 procent in de RDC Group onder te brengen bij Bovemij. Zowel de leden van Bovag als RDC en Bovemij hebben profijt van deze stap.

Voor RDC biedt deze nauwe samenwerking met een strategische partner als Bovemij meer kansen in de markt dan stand alone te opereren. Zo zullen ook gezamenlijke producten en diensten worden ontwikkeld. Bovendien kan Bovemij RCD ondersteunen met investeringen om verder te groeien. Bovemij kan de kennis, expertise, het netwerk en de systemen van RDC goed gebruiken bij de uitvoering van haar strategie.

“Met de overdracht van RDC aan Bovemij versterken we de synergie tussen beide bedrijven”, aldus Bertho Eckhardt, algemeen voorzitter Bovag.

Naast Bovag is RAI Vereniging (31 procent) de enige andere aandeelhouder in RDC. RDC Group is een full service branche-informatiseerder en it-dienstverlener: van apk tot voorraadbeheer en van taxatie tot marktanalyse.

 

Tags: , ,

Zelfrijdende auto van Tomtom…Car Reminder app voor oudere…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties