bekeken: 1292 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Bovag: nationaal trendonderzoek schade

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 27 maart 2018, 13:51

Leestijd: < 1 minuut

Op het aankomende congres van Bovag Schade (26 april) vindt de aftrap plaats van een nationaal onderzoek naar de toekomst van de sector. Strategisch adviesbureau Roland Berger gaat de marktverkenning uitvoeren.

Exact vijf maanden later, op 26 september, worden tijdens een vervolgseminar de resultaten gepresenteerd, inclusief concrete aanbevelingen voor de achterban. “De schadeherstelbranche beleeft roerige tijden”, zegt voorzitter Toine Beljaars (foto) van de Bovag-afdeling. “Het is daarom goed onze leden te helpen, door allerlei marktontwikkelingen te benoemen en te vertalen in praktische keuzemodellen.”

Schaalgrootte

Het onderzoek belicht onder meer de vraag of de voortdurende focus op schaalgrootte wel het juiste recept is voor bestendigheid op de lange termijn. Ook de gewenste omvang van het aantal ‘daken’ in 2030 komt aan de orde. René Seijger, partner bij Roland Berger Strategy Consltants, zal uit de doeken doen hoe deze en andere onderzoeksresultaten te vertalen zijn naar de dagelijkse praktijk. Toine Beljaars verdedigt de stelling dat verantwoord merkspecifiek herstel ook zónder erkenning mogelijk moet zijn. Strategieadviseur Ivonne van der Horst vertelt over haar toekomstonderzoek bij Van Mossel Autoschade Groep. Trendonderzoeker Ruud Veltenaar laat zien welke uitdagingen schadeherstellers te wachten staan.

Verzekeraars

Het seminar vindt plaats in het Bovag-huis in Bunnik. Uitgenodigd worden behalve de leden van de afdeling ook dienstverlenende bedrijven, verzekeraars en leasemaatschappijen.

Tags: , ,

Tientallen overtredingen bij…Connectiviteit schudt branche…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties