fbpx
bekeken: 965 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Bovag lanceert dienst voor bedrijfsovername

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 4 april 2019, 13:37

Leestijd: < 1 minuut

Exclusief voor leden introduceert Bovag als pilot de dienst Matchmaking, die de markt voor aan- en verkoop van bedrijven bundelt. Een overname-adviseur van Alfa Consultants begeleidt ondernemers met plannen op dit vlak.

Het zoeken naar en vinden van een geschikte koper of passende investering is volgens de brancheorganisatie niet eenvoudig. Bij een match van vraag en aanbod speelt vaak toeval een rol. Om dat proces te professionaliseren, is Matchmaking in het leven geroepen. Bovag-leden met serieuze aan- of verkoopplannen kunnen elkaar vinden op dit podium.

Overnameadviseur

Hun zoektocht wordt begeleid door een overnameadviseur. Die helpt bij het opstellen van een zoek- of bedrijfsprofiel, kijkt hoe het bedrijf kan worden verkocht, wat de juridische vorm is en welk vastgoed erbij hoort. Vervolgens kijkt de adviseur wat het vermogen en inkomen van de ondernemer zal zijn na de verkoop of aankoop. Dan pas begint het zoeken naar een (ver)koper. Als de adviseur deze heeft gevonden, bekijkt hij wie de belangen van de koper of verkoper kan vertegenwoordigen.

Tags: , , , , ,

Samenwerking Profile met Airco…Gijzelsoftware: alle data…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties