bekeken: 623 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Bovag: ook sectie caravan-/camperschade

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 29 april 2019, 14:22

Leestijd: < 1 minuut

Bovag Schadeherstelbedrijven, actief sinds 2017, is bezig met de voorbereiding van een aparte sectie voor caravan- en camperschadeherstel. Naar verwachting is deze tak operationeel met ingang van 1 januari 2020.

Vorig jaar kwam er al een sectie Ruitschadeherstel. De uitbreiding met een tweede sectie is eerder deze maand bekendgemaakt op het jaarcongres in Papendal.

Samen met Focwa wordt momenteel gewerkt aan één schadenorm voor caravan- en camperherstel, onder te brengen in de bestaande stichting. Leden kunnen zich voor deze norm kwalificeren. In het najaar van 2019 volgt meer informatie over de kwaliteitsnorm en hoe gegadigden lid kunnen worden van de nieuwe sectie. Bovag-leden zijn hierdoor niet meer afhankelijk van een dubbel lidmaatschap met Focwa voor schadeactiviteiten.

De afdeling Caravan- en Camperbedrijven telt ruim driehonderd leden. Voor schadeherstel aan caravans en campers wil Bovag een vergelijkbare branchenorm inrichten als per 1 oktober vorig jaar gebeurde in de samenwerking met Focwa.

Tags: , , , ,

Leasewagenpark: meer…Bandenspecialist gaat…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties