bekeken: 433 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Bovag-schadesectie voor caravans en campers

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 26 november 2019, 15:47

Leestijd: < 1 minuut

Bovag Schadeherstelbedrijven krijgt per 1 januari 2020 een aparte sectie voor caravan- en camperschadeherstellers. Branchemanagers Frank Ruygrok en Maarten Mastop kondigden dat aan op de algemene ledenvergadering (25 november).

Sinds de oprichting van Bovag Schadeherstelbedrijven (1 januari 2016) zijn zo’n vierhonderd auto(ruit)schadeherstellers lid geworden Branchemanager Frank Ruygrok (rechts) noemt de toevoeging van de caravan- en camperbranche een logische stap: “Vorig jaar zijn we begonnen met het aansluiten van ruitschadeherstellers. Intussen kunnen we met ons ledenaantal spreken van een volwassen omvang.” Belangenbehartiging voor de betreffende caravan- en camperbedrijven kan nu ook voor het schadeherstel door Bovag gebeuren. Daarnaast kunnen de leden gebruik gaan maken van de algemene voorwaarden die specifiek voor schadeherstel gelden, met daarbij ook het garantiebewijs.”

Mijlpaal

Maarten Mastop, branchemanager Bovag Caravan- en Camperbedrijven: “Tientallen caravan- en camperbedrijven die lid zijn van Bovag willen ook de vertegenwoordiging voor die deelactiviteit graag onder hetzelfde dak en onder dezelfde noemer brengen. We kunnen nu in die behoefte voorzien en wat ons betreft is dat een regelrechte mijlpaal.”

Tags: , , , , ,

Van Vliet en Van Mossel in de…Column Barend Luiting:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties