bekeken: 3070 x
Waardeer dit artikel:
295 votes, average: 2,65 out of 5295 votes, average: 2,65 out of 5295 votes, average: 2,65 out of 5295 votes, average: 2,65 out of 5295 votes, average: 2,65 out of 5
(2,65)
(Inloggen is vereist)

Brevak 2016 biedt bezoeker meer vertier

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 mei 2016, 07:05

Leestijd: 1 minuut

Groter van opzet en meer vertier dan voorheen, dat kenmerkt de gisteren begonnen Brevak 2016. De varende huisbeurs van Brezan ging om 17.00 uur van start in Nijmegen en doorkruist de komende drie weken Nederland en België.

De entree naar partyschip Jules Verne leidt door een truck van Bosch, waar een drietal marktinhoudelijke presentaties plaatsvindt. Eenmaal aan boord kunnen bezoekers (aanmelding via de Brezan-filialen) verdeeld over twee etages terecht bij een zestigtal leveranciersstands. Een ervan is gereserveerd voor huismerk Coldax, dat vóór de overname bij USN-Centuri zat. Coldax vervangt bij Brezan de private labels Drivetec en Brega. Overigens worden aan het Coldax-assortiment remblokken en -schijven toegevoegd. Tegen de zomerperiode is deze nieuwe lijn bij alle filialen verkrijgbaar.

Behalve op de productstands kan de bezoeker ook terecht bij een klimwand. Op het bovendek, dat voor het eerst benut wordt tijdens Brevak, is ruimte ingericht voor een dartduel met Co Stompé. Op de kade staat verder een Tesla Model S klaar voor een proefrit, terwijl bezoekers ter plekke ook in de weer kunnen met miniatuurauto’s en Segways. Voor de liefhebber is er nog een tocht mogelijk over water op een rubberboot die snelheden tot negentig kilometer per uur bereikt.

Ontmoeting en vermaak

Brevak doet twee plaatsen meer aan dan in 2014 en is ook in die zin groter van opzet. “Het gaat goed met ons”, zegt commercieel directeur Frank Doorenbos. “Dat willen we uitdragen door onze beurs op een grotere schaal neer te zetten. We doen meer locaties aan en hebben de bezoeker inhoudelijk meer te bieden. Intussen vergeten we niet dat een beurs ook staat voor ontmoeting en vermaak.”

Tags: , , ,

Zakelijke rijder appt ondanks…Europese primeur aircoservice…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties