bekeken: 1183 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Brezan Venray-Boxmeer naar Staadegaard-TC

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 6 december 2018, 12:53

Leestijd: 1 minuut

De franchisevestigingen van Brezan in Boxmeer en Venray zijn overgenomen door Partspoint Group. Per 1 november heeft franchisenemer Rob Mastwijk beide locaties verkocht.

Omdat ze liggen in de regio waarin Staadegaard-TC sterk vertegenwoordigd is, gaan de voormalige Brezan-vestigingen verder onder de vlag van deze formule. Brezan Venray wordt samengevoegd met Staadegaard-TC in Venray. Brezan Boxmeer wordt omgebouwd tot een nieuwe vestiging van Staadegaard-TC in Boxmeer (zie foto). De integratie is in volle gang. Beide filialen staan onder leiding van Dave Roodbeen. Ook de medewerkers, inclusief voormalig eigenaar Rob Mastwijk zelf, gaan over naar Staadegaard-TC.

Goede overnamepartij

Mastwijk zegt blij te zijn dat hij voor zijn bedrijven en het personeel een goede overnamepartij gevonden heeft. “Staadegaard-TC is een onderdeel van Partspoint, een gerenommeerde naam in de regio en tevens een goed werkgever. De continuïteit van mijn bedrijven en de medewerkers is daarmee gewaarborgd.” Ook directeur Simon Staadegaard is tevreden. “We krijgen hierdoor een extra vestiging in Boxmeer en een nog sterkere vestiging in Venray. Hierdoor kunnen we onze positie in deze regio verder versterken. Door samenwerking met de omliggende filialen kunnen we de dienstverlening verder verbeteren.”

Tags: , , , ,

'Dreaming' thema van…Brussel wil overleg over…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties