fbpx
bekeken: 1126 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Broekhuis Groep gaat 3D via Stokvis

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 2 mei 2018, 08:24

Leestijd: < 1 minuut

De Broekhuis Groep zal binnenkort zes vestigingen uitrusten met de nieuwste generatie 3D uitlijnapparatuur van Hofmann. Bij Stokvis Equipment in Deventer is onlangs de opdracht voor uitlevering getekend.

Onder de zes vestigingen zijn er ook die het uitlijnen tot nu toe door derden lieten uitvoeren. Henk van Silfhout van Broekhuis hierover: “Door wieluitlijning in eigen beheer te nemen, verbeteren we het rendement in de werkplaats. Ook verlagen we onze directe én indirecte kosten en zijn we in staat om onze omzet te vergroten, doordat we voortaan heel snel een wielstand meting op nagenoeg elk voertuig kunnen uitvoeren.”

3D

De 650XD Lift beschikt over high-resolutioncamera’s, lichtgewicht targets en een uitgebreide voertuig database met instructievideo’s. “Deze nieuwste generatie 3D uitlijner is al veel verkocht in Nederland”, zegt Stokvis-directeur Arian van den Berg. “Gebruikers ervaren vooral de snelle werking en de duidelijke gebruikersinterface als positief.” Hofmann-uitlijnapparatuur wordt onder meer bij bandenspecialisten ingezet.

Tags: , , , , ,

Meer en duurdere occasions op…Nieuwkoop Automotive Group…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties