bekeken: 2861 x
Waardeer dit artikel:
610 votes, average: 2,70 out of 5610 votes, average: 2,70 out of 5610 votes, average: 2,70 out of 5610 votes, average: 2,70 out of 5610 votes, average: 2,70 out of 5
(2,70)
(Inloggen is vereist)

Broekhuis kiest Auto Trader

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 26 november 2010, 11:06

Leestijd: 1 minuut

De Broekhuis groep gaat een samenwerking aan met Auto Trader om hun communicatiebereik te vergroten en gebruik te kunnen maken van de middelen van Auto Trader. Broekhuis zal onder meer hun occasions via het portaal Autortrader.nl aanbieden.

Lucas Greve is verkoopmanager bij Broekhuis en is blij dat zij het online publiek voor occasionverkoop via Auto Trader kunnen bereiken: "Het bedrijf heeft in een kort tijdsbestek laten zien dat ze een stap heeft gemaakt naar professionalisering binnen de online automotivemarkt, hetgeen heeft geresulteerd in goede bereikcijfers. Wij maken hiermee gebruik van hun merk en naamsbekendheid in de markt."

Onlangs is Auto Trader een samenwerking aangegaan met Fehac in het concept Classic Trader om het behoud en gebruik van klassieke voertuigen in Nederland te stimuleren. Binnen de automarkt is Auto Trader als hoogste geëindigd in een onderzoek naar online vindbaarheid.

Tags: , , , ,

Gratis iPad verdienenBeste website Auto en Vervoer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties