fbpx
bekeken: 1024 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Ten Buuren voorzitter binnen Cecra

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 13 mei 2019, 13:57

Leestijd: < 1 minuut

Gerard ten Buuren, voorzitter van de Bovag-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven, wordt komend najaar president van de Independent Repairers Division van koepelorganisatie Cecra.

Hij gaat de bestuurlijke functie bekleden per 1 november, de datum waarop hij ook namens Bovag verkozen wordt tot boardmember van Cecra. “We vinden het een bijzondere eer dat Gerard ten Buuren is gevraagd voor deze rol”, zegt Peter Niesink, algemeen directeur van Bovag.

Technische informatie

Acht Europese landen die deel uitmaken van Cecra vroegen Ten Buuren tijdens een recente, door Bovag georganiseerde bijeenkomst in Amsterdam. De ontmoeting draaide om kennis en inzichten over technische informatie, toegang tot data en de rol van autobedrijven in de consumentenmarkt. Vertegenwoordigd waren naast Nederland ook Oostenrijk, België, Frankrijk, Slovenië, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

In haar positie van ‘European Council for Motor Trades and Repairs’ behartigt Cecra de belangen van bijna 336.700 autobedrijven op het gebied van verkoop en reparatie/onderhoud. Op de groepsfoto staat Gerard ten Buuren vierde van links.

Tags: , , ,

ABD Autoschade koopt AAS De…Calsonic en Magneti Marelli…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties