bekeken: 815 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

CarGarantie officieel partner VASS Nederland

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 14 juli 2020, 11:53

Leestijd: < 1 minuut

CarGarantie is een samenwerking aangegaan met VASS Nederland, de eind 2018 opgerichte branchevereniging voor onafhankelijke autobedrijven.

De samenwerking is opmerkelijk, omdat CarGarantie van oudsher met name voor het dealerkanaal garanties verzekert. Met de bezegeling van hun samenwerking krijgen nu ook de bij VASS Nederland aangesloten onafhankelijke autobedrijven de mogelijkheid om hun klanten een uitgebreide garantie aan te bieden die hen indekt tegen reparatiekosten.

Drie formules

Er zijn drie garantieformules. Naast twee verschillende modules is er een volledige garantie, die alle elektronische en mechanische componenten dekt. Typische slijtageonderdelen blijven echter uitgesloten. Bovendien kan de klant tijdens de volledige looptijd van de garantie rekenen op pechservice in heel Europa.

Looptijd

De looptijd van de VASS-garantieproducten bedraagt zes, twaalf of vierentwintig maanden, naar keuze. Bij een defect neemt CarGarantie de loon- en materiaalkosten voor het volle pond voor haar rekening, ook als het voertuig meermaals een defect vertoont. Pas boven de 100.000 kilometer betaalt de klant een deel van de materiaalkosten in verhouding tot het aantal afgelegde kilometers. De garantie is gebonden aan het voertuig en kan bij verandering van eigenaar binnen de looptijd worden overgedragen.

Tags: , , ,

Nog volop knelpunten bij…Fabriek Otto Nussbaum blijft…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties