bekeken: 935 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Carglass breidt dienst kleine autoschades uit

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 8 mei 2018, 12:04

Leestijd: < 1 minuut

Carglass breidt zijn reparatieservice voor kleine autoschades uit. Naast personenauto’s kunnen nu ook bestelwagens met kleine schades terecht. Daarnaast gaat het bedrijf meerdere soorten kleine schades repareren en loopt er een pilot voor mobiele service.

Inmiddels zijn er 23 vestigingen waar automobilisten terecht kunnen met hun putten, deukjes en krassen. Volgens directeur operations Willem Mes ligt hier de klanttevredenheid nog hoger dan voor de glasdienstverlening.

Koplampen

Sinds kort repareert Carglass ook beschadigingen aan koplampen, binnenkort gevolgd door reparatie van kunststoffen. Verder is de offertewebsite zodanig aangepast dat klanten makkelijker ook ’s avonds, als het lastig is om goede foto’s van de schade te maken, het offerteproces alvast in gang te zetten. Voor de pilot met mobiel herstel is een bus uitgerust met een opblaasbare spuitcabine en alle benodigde tools en materialen. “Het is vooralsnog niet de bedoeling dat deze bus van deur naar deur gaat”, zegt Mes. “Maar we kunnen mobiele service wel inzetten om bij pieken extra capaciteit te kunnen leveren. Of om schadeherstel aan te bieden bij vestigingen van ons die hiervoor nog niet zijn uitgerust.”

Business Partners

Carglass Klein Autoschadeherstel was in eerste instantie gericht op automobilisten die zich ergeren aan een kras of deuk, maar alleen WA-verzekerd zijn of voor wie deze schade niet interessant is om te claimen vanwege de gevolgen voor het eigen risico of de schadevrije jaren. Vanuit verzekeraars krijgt Carglass echter steeds vaker de vraag of ze deze service ook niet voor hun klanten kan inzetten op verzekerde en onverzekerde momenten. Carglass ontwikkelt hiervoor samen met business partners verschillende oplossingen.

Tags: , ,

Animatiefilm Midtronics over…Congres over garantie in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties