bekeken: 1362 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Carprof Valentijn Autobedrijf 2019/2020

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 8 oktober 2019, 21:26

Leestijd: < 1 minuut

Carprof Valentijn Zaltbommel is vanavond verkozen tot Autobedrijf van het Jaar 2019/2020. De bekendmaking vormde de apotheose van het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven.

In congrescentrum NBC te Nieuwegein dongen ook Carteam Uithoorn en Auto Ruesink Goor naar de titel. De winnaar van deze dertiende editie is de opvolger van Auto Haarhuis.

De vakjury constateerde bij monde van voorzitter Ferry Smith (ANWB) over de winnaar: “Bijna griezelig, zo goed zijn hier de werkplaatsprocessen georganiseerd.” Behalve uit Smith bestond de jury uit Joost Bruins van RDC, Bertus de Vries van Bovemij, Paul de Vries van DCDW en Remco de Vette van W&D consultants. Zij zochten bij hun selectie nadrukkelijk naar nieuwe ontwikkelingen, een goede specialisatie, uitmuntende bedrijfsvoering of sterke toekomstvisie – aspecten die andere ondernemers laten zien hoe het nóg beter kan.

Bevestiging

Adrie Valentijn was daar tijdens deze editie het best in geslaagd, luidde het eindoordeel. Direct na de bekendmaking gaf de winnaar als eerste reactie op het podium: “Een betere bevestiging van onze inspanningen is er niet.” Carprof Valentijn scoort hoog op klantentevredenheid, technische kennis en kunde, geschoolde arbeidskrachten, personeelsbeleid en bovenal op betrouwbaarheid en transparantie. Adrie Valentijn: “Het meest trots zijn we op het ‘thuisgevoel’ dat klanten bij ons ervaren en hun loyaliteit. We doen het goed als klanten terug blijven komen voor onderhoud aan hun auto.”

Mystery shoppers

In de voorbije maanden werd de top tien van potentiële titelwinnaars geschouwd. Ook was er anoniem bezoek door één of meer mystery shoppers. Op basis van alle rapportages werden de drie finalisten bepaald. Zij kregen vervolgens de jury te gast, voor een uitgebreide persoonlijke en bedrijfsmatige kennismaking.

Thema’s

Het Jaarcongres kende een plenair congres en drie soorten infosessies, gewijd aan de thema’s ‘inspiratie’, ‘praktisch’ en ‘dialoog’. Er hadden zich ongeveer achthonderd Bovag-leden ingeschreven voor het congres.

Tags: , ,

Mening over elektrisch rijden…Bandenprof viert eerste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties