bekeken: 1702 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Carprof verwelkomt vijf nieuwe leden

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 1 november 2018, 12:57

Leestijd: 1 minuut

In de afgelopen twee maanden heeft de garageformule Carprof vijf autobedrijven als nieuwe leden verwelkomd: Peters (Hengelo), Van den Brand (Riel), Bockhoudt (Groningen), Bandencentrum Almelo en – als meest recente – IJsselland (Zwolle).

Henk Peters in Hengelo verwoordt zijn argumenten om toe te treden als volgt: “We zochten naar een professionele partner met toegang tot technische ondersteuning en training voor ons team, marketingkracht en inkoopvoordeel. Een formule met ruimte voor eigen onafhankelijkheid. Opgeteld gaan we daarom nu de samenwerking aan met Carprof en Tech360.”

Een 8

De bestaande vestigingen onderstrepen hun keuze voor de formule met het rapportcijfer 8 in het onlangs verschenen Bovag Formuleonderzoek Garagebedrijven 2018. “We zijn trots op onze vierde plaats in de ranking. Zeker als je je bedenkt dat ons land 42 formules kent”, aldus formulemanager Harold van Gestel. Ten opzichte van andere formules scoort Carprof vooral goed op ‘Advies en ondersteuning bij bedrijfsvoering’.

Omzet en rendement

Carprof richt zich op het midden- en hoger segment van universele autobedrijven en dealers met onderhoud aan meerdere merken. Leden krijgen onder meer met benchmarkanalyses in WESP extra zicht op kansen voor omzet- en rendementsverbetering van de werkplaats.

Tags: , , , ,

Berkelaar opent Vakgarage in…Bovag en RAI benaderen kamer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties