bekeken: 1435 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Cartracker in handen van ULU

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 18 juni 2018, 10:45

Leestijd: 1 minuut

ULU BV heeft het eigendom verworven van Decos Mobile Solutions BV. Daarmee breidt het internationale mobiliteitsplatform zijn productportfolio uit voor verdere groei op de Europese markt. Decos zal zich nadrukkelijker richten op zijn core business: oplossingen voor digitaal werken.

Voor ULU is het verwerven van Cartracker, de merknaam waaronder Decos Mobile Solutions BV actief was, een manier om de white-labelproducten en -diensten te scheiden van de rechtstreekse verkoop aan eindgebruikers. ULU zal dus alle activiteiten op het gebied van fleetmanagement in Nederland voortzetten onder de naam van Cartracker.

Meer lezen over de ambities van ULU met Cartracker? Het volledige artikel is exclusief toegankelijk voor lezers met een Aftersales Plus account.Log in met uw gegevens of vraag een gratis account aan door op de registreer-knop te klikken.


Tags: , , , , ,

REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties