bekeken: 726 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Caspar Rutten bestuurslid SRM Rechtsbijstand

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 juli 2020, 13:04

Leestijd: < 1 minuut

Advocaat Caspar Rutten is recentelijk benoemd tot bestuurslid van de Stichting Rechtsbijstand Mobiliteitsbranche (SRM Rechtsbijstand). SRM Rechtsbijstand verleent rechtsbijstand aan zakelijke en particuliere relaties van de Bovemij Verzekeringsgroep en haar volmachten.

Caspar Rutten heeft een eigen advocatenkantoor in Breda en is goed bekend met de mobiliteitsbranche. Naast zijn werk als advocaat is Rutten onder meer gemeenteraadslid in Breda en bestuurslid van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Daarnaast verleent Caspar Rutten op gezette tijden zijn medewerking aan de activiteiten van Aftersales Magazine en Automotive Insiders.

Ervaring

Rutten volgt Carla Klaassen op die sinds 2008 zitting had in het bestuur van SRM Rechtsbijstand. Geert Vermeer, bestuursvoorzitter van SRM Rechtsbijstand, is verheugd over de benoeming van Caspar Rutten: “Het is fijn dat wij weer een ervaren jurist in ons bestuur hebben met een enorme betrokkenheid bij alles wat met mobiliteit te maken heeft. Dat hij daarnaast ook brede bestuurlijke ervaring heeft is natuurlijk een extra voordeel. Voor ons is Caspar Rutten de juiste man op de juiste plaats.”

Nieuwe stap

Voor Caspar Rutten is de benoeming een interessante nieuwe stap in de mobiliteitssector. “Ik ben nu bijna vijfentwintig jaar als jurist actief in de branche. Ik heb me gespecialiseerd in daarvoor relevante vakgebieden en veel branchekennis en -ervaring opgedaan. Ik heb SRM Rechtsbijstand in de loop der jaren leren kennen als een organisatie die daar ook grote waarde aan hecht en goede rechtsbijstand verleent. Dat sluit goed op elkaar aan. Ik vind het daarom heel mooi dat ik tot het bestuur van SRM Rechtsbijstand ben toegetreden.”

Hybride cruciaal in transitie…Ook eerste montage Kumho op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties