fbpx
bekeken: 1454 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,63)

CBX neemt hefbruggen AMI in pakket

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 23 februari 2017, 16:48

Leestijd: < 1 minuut

De Tsjechische hefbruggenfabrikant AMI betreedt via CBX Nederland de Nederlandse markt. De importeur uit Geldermalsen levert het merk als tweede lijn, naast de producten van het Italiaanse Apac.

Bezoekers kunnen met AMI (Auto Motive Industrial) kennismaken tijdens de vandaag begonnen driedaagse huisshow van CBX. De Tsjechische fabrikant levert sinds 1997 elektro-hydraulische hefbruggen, als twee- of vierkommer met hefvermogens variërend tussen de drie en acht ton. Schaarbruggen ontbreken vooralsnog, maar key accountmanager Petr Skrivanek zei vandaag dat AMI komend jaar ook dit product zal gaan leveren.

Korte opbouwtijd

AMI verzorgt in eigen huis de R&D en de productie. Daardoor kunnen de levertijden stukken korter zijn dan gebruikelijk in de markt. De fabrikant noemt de korte opbouwtijd als een van de USP’s. Onder meer de luchthaspel en elektronica zijn in de fabriek voorgemonteerd, zodat volgens Skrivanek de installatie binnen ongeveer drie uur gereed kan zijn. Verder biedt de fabrikant, in Tsjechië aanwezig in zo goed als alle Skoda-werkplaatsen, tien jaar garantie op het hydraulisch systeem. Voor de hefbrugpads – rondom de stempel gevulkaniseerd, zodat ze niet blijven kleven aan het voertuig – geldt een ongebruikelijk lange levensduur van vijf jaar.

Op de Nederlandse markt wil AMI het opnemen tegen gevestigde merken als Nussbaum, Ravaglioli en Stertil-Koni.

Tags: , , , , , ,

De olieplas is zeer diversKomt een motor bij de dokter
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties