bekeken: 3252 x
Waardeer dit artikel:
485 votes, average: 2,60 out of 5485 votes, average: 2,60 out of 5485 votes, average: 2,60 out of 5485 votes, average: 2,60 out of 5485 votes, average: 2,60 out of 5
(2,60)
(Inloggen is vereist)

CED zet Multi Herstel-label zelfstandig in

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 januari 2015, 12:39

Leestijd: 1 minuut

De CED groep, schadeclaimspecialist in Nederland, België en Spanje, start op 1 februari met Multi Herstel als zelfstandige divisie. Dit landelijke netwerk voor schadeherstel wordt in ons land en in België ingevoerd.

“CED gelooft in het marktpotentieel van direct schadeherstel, omdat het aantoonbaar voordeel biedt voor zowel verzekeraars als voor de gedupeerden. Om de ontwikkelde innovatieve concepten goed uit te rollen, wordt MultiHerstel in Nederland een zelfstandige divisie naast CED Expertise en EMN Expertise en CED Claims management. Dit past geheel binnen de strategie van CED om haar klanten full-servicedienstverlening aan te bieden in de hele keten van schade-afhandeling. Na prominente marktposities verworven te hebben in claimmanagement en expertise, wil CED ook binnen schadeherstel een aanzienlijk marktaandeel realiseren”, aldus het bedrijf.

De 35-jarige Robin Roest wordt per directeur van Multi Herstel: “Met de ontwikkelde unieke nieuwe dienstverleningsconcepten, de opgebouwde ervaring en bestaande klantrelaties hebben we een uitstekende uitgangspositie om met Multi Herstel de volgende stap te zetten binnen efficiënt schadeherstel.”

Marcel van Dijk (41) zal per 1 februari Robin Roest opvolgen als directeur marketing en Sales.

Tags: , , , ,

VWE start consumenten…Andre Bakker van start met…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties