fbpx
bekeken: 566 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Çelik Autoschade treedt toe tot netwerk AHG

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 30 september 2020, 11:53

Leestijd: < 1 minuut

Çelik Autoschade, het schadeherstelbedrijf van Idris Çelik uit Amsterdam, is toegetreden tot het netwerk van de Autoschade Herstel Groep (AHG).

In de beginjaren bestonden de activiteiten van het bedrijf met name uit regulier schadeherstel en restauratie van oldtimers. Inmiddels is ook vrachtwagenherstel aan het dienstenpakket toegevoegd. Het bedrijf blijft innoveren; zo worden tegenwoordig ook meer specialistische herstelwerkzaamheden uitgevoerd, zoals aluminiumreparatie en diverse lastechnieken.

Groei

Met de aansluiting bij AHG hoopt Çelik op meer werk vanuit centrale opdrachtgevers. Çelik: “Het werkaanbod en de overige diensten die AHG ons biedt, zoals managementondersteuning, inkoop, automatisering en (online) marketing, helpen ons de groei te realiseren die we ambiëren en daarmee een financieel gezond bedrijf te blijven. Dit is nodig om te kunnen blijven concurreren in de schadebranche.”

Guus van Dreven, algemeen directeur Autoschade Herstel Groep: “Met de aansluiting van Çelik Amsterdam sluiten wij een modern, ambitieus bedrijf aan in de regio Amsterdam. De ambities van Çelik passen in de strategie van AHG. Wij heten hen dan ook van harte welkom in de keten.”

Bandenwissels blijken…0,7 procent meer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties