bekeken: 1113 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Centraal Beheer helpt auto verkopen

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 5 juni 2018, 14:34

Leestijd: < 1 minuut

Verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer is een actie gestart die particuliere autoverkopers helpt op een professionele manier reclame te maken voor hun auto.

Doel van de campagne is uiteraard te zorgen dat de kopers van de auto als eerste aan Centraal Beheer denken bij het afsluiten van hun autoverzekering. Communicatiemanager Ellen van der Horst: “We willen hiermee laten zien dat we altijd een stapje verder gaan voor onze klanten. En dat we niet voor niets de klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland zijn. Daarom helpen we ze nu ook hun auto te verkopen.”

Draaidagen

Centraal Beheer nodigt particuliere autoverkopers uit zich aan te melden voor een van de twee opnamedagen in de Central Studio’s in Utrecht, op 14 en 15 juni. Aanmelden kan tot 11 juni. Alleen verkopers die een officiële bevestiging hebben gehad van Centraal Beheer krijgen daadwerkelijk de gelegenheid een reclamefilmpje van hun te verkopen auto te laten maken.

Professioneel

Voor het filmpje is er keuze uit drie thema’s: luxe, Hollywood en natuur. Binnen een paar minuten wordt met professionele apparatuur een filmpje van de auto gemaakt, inclusief voice over. De verkoper krijgt het filmpje al na een paar minuten direct mee. Dit is vervolgens te gebruiken op de eigen social media of op verkoopsites voor tweedehands auto’s.

Radio

Op 19 juni organiseert Centraal Beheer nog een aanvullend evenement waar een radiocommercial kan worden opgenomen. Ook daarvoor kunnen verkopers zich opgeven tot 11 juni. Deelnemers krijgen uiterlijk 12 juni bericht. Er is plaats voor twintig deelnemers aan de radioversie van de campagne.

Tags: , ,

Geen Whatsapp voor werknemers…Michelin: 100 procent…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties