bekeken: 840 x
Waardeer dit artikel:
2 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Co-founder dienst Hely op event Smart Mobility

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 31 januari 2020, 12:51

Leestijd: 1 minuut

Hét MaaS-nieuws van de afgelopen tijd was de fusie van Pon-dochter Next Urban Mobility en Hely, het deelmobiliteitbedrijf van NS. De combinatie gaat verder onder de naam Hely. Co-founder Tarik Fawzi vertelt erover op het event Smart Mobility (5 februari).

Hely wil gebruik van deelvervoer net zo makkelijk maken als dat van een eigen auto of fiets. Flexibiliteit en prijs zijn de troeven van deze MaaS-aanbieder. Het bedrijf zit vol plannen. De komende maanden moeten dertig tot veertig hubs geopend worden in de grote steden. Ook bestaat er een samenwerking met Bouwinvest om slimme mobiliteitsoplossingen bij woningbouwprojecten te plaatsen.

Hely for Business

Hely richt zich eerst op hubs voor specifieke groepen gebruikers, zoals wijkbewoners of de medewerkers van een bedrijf. Vorig jaar werd ook Hely for Business opgericht. Bedrijven kunnen zich aanmelden en hun medewerkers toevoegen aan het bedrijfsaccount. Met de Hely-app kunnen ze alle vervoermiddelen gebruiken, wanneer ze maar willen. Maandelijks krijgt het bedrijf één factuur. Hely biedt een diverse vloot aan, waaronder e-bikes, elektrische- en benzineauto’s en zelfs elektrische bakfietsen.

Janus Smalbraak

“Met Hely kunnen we de ontwikkeling van duurzaam vervoer versnellen, simpelweg door het te doen”, stelde Pon-topman Janus Smalbraak onlangs. “Met onze kennis van auto- en fietsgebruik, in combinatie met de kennis over de OV-reiziger van NS als grootste deelvervoerder van Nederland, verwachten we beter op de behoeften van reizigers te kunnen inspelen en een bijdrage te kunnen leveren aan de mobiliteit van de toekomst.”

Smart Mobility, anyhow & anywhere vindt komende woensdag plaats, op De Landgoederij in Bunnik. Meer informatie en aanmelden is mogelijk op de website van Automotive Insiders.

Tags: , , , , , ,

Acht nieuwe vestigingen…Garage Ebbinge wint actie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties