fbpx
bekeken: 2621 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1,43)

Colantonio conceptmanager LKQ Belgium

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 6 augustus 2020, 15:26

Leestijd: < 1 minuut

LKQ Belgium breidt vanaf medio september zijn management uit met David Colantonio. Hij wordt er conceptmanager en stapt over van LKQ’s grote concurrent Doyen Auto, waar hij bijna vijftien jaar in diverse functies actief was – sinds 2017 als Country Manager Doyen Belux.

Colantonio (foto) wordt verantwoordelijk voor de strategische en commerciële ontwikkeling van de concepten Qualitygarage, AutoFirst en moobi in België. Mathias Brusselle, commercieel directeur bij LKQ Belgium, verwacht met de komst van Colantonio “meer impact te hebben en dicht bij onze klanten te staan.”

LKQ Belgium

LKQ Belgium is op de automotive aftermarket in België vertegenwoordigd in alle marktsegmenten (Paint, Parts, Tools & Equipment, Support). Zowel garages als grossiers kunnen terecht bij de 22 vestigingen.

LKQ heeft de garageconcepten Qualitygarage, AutoFirst en moobi ontwikkeld. Deze richten zich op de ondersteuning van garages op het gebied van management, opleidingen & trainingen, ondersteuning via een hotline en marketing.

Covid-19 stopt ook SEMA Show…Monteur wint auto Liqui Moly
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties