fbpx
bekeken: 535 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Congres Focwa: pitstop voor ondernemers

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 28 oktober 2019, 15:30

Leestijd: < 1 minuut

In Barneveld organiseert Focwa woensdag 6 november haar jaarcongres voor leden en relaties. Voorafgaand aan het plenaire programma kunnen leden intekenen voor besloten, praktijkgerichte workshops.

De brancheorganisatie omschrijft de bijeenkomst als “dé pitstop waar genodigden zich kunnen laten bijpraten, opladen en inspireren.” Zo kunnen leden nadere details vernemen van de nieuwe cao & de wet arbeidsmarkt in balans. Ook over employer branding en werken met diagnose op afstand biedt het congres informatie.

Toekomst

Tijdens het plenaire programma geeft directeur Femke Teeling de visie van Focwa op de toekomst van schadeherstel. Zeger Baelde, directeur bedrijfsvoering RDW, belicht het belang van schadeherstelbedrijven bij complexer wordende voertuigen. Johan van Peperzeel -directeur Van Peperzeel, marktleider recycling batterijen en accu’s- staat stil bij de risico’s en gevaren bij schadeherstel aan elektrische voertuigen. MKB-voorzitter Jacco Vonhof sluit af met een presentatie over de kracht van ondernemen.

Tags: ,

RAI/Bovag: miljoenen BPM te…Equipmentnummer Aftersales…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties