bekeken: 742 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Congres over garantie in autobranche

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 8 mei 2018, 13:04

Leestijd: < 1 minuut

Berlijn is op 16 en 17 mei het toneel voor de Automotive Warranty Management Summit. Het tweedaagse evenement is geheel gewijd aan het onderwerp ‘garantie in de branche’.

Voor autofabrikanten is garantie een belangrijk onderwerp binnen hun retailstrategie. Want een ontevreden klant – of erger: een klant die schade oploopt – kan een automerk of -model een flinke (financiële) deuk bezorgen. Ook de relatie tussen de klant en de dealer kan door niet goed afhandelen van een schadeclaim ter discussie komen te staan (om over het tijdig uitvoeren van software updates nog maar te zwijgen). En wat zijn de gevolgen voor een onderdelenfabrikant als de autofabrikant de schuldvraag neerlegt bij die betreffende toeleverancier?

Garantie

Kortom, garantie is geen loze kreet maar van levensbelang voor de autofabrikant. Op de Automotive Warranty Management Summit zullen onder meer Daimler, Ford, Valeo, Volvo en Continental het onderwerp ‘garantie’ aanroeren. Voor nadere informatie: www.engevents.com/autowarranty2018

Tags: ,

Carglass breidt dienst kleine…Merken nemen schadeherstel…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties