2 april: 3e Nationaal Telematicacongres

De ontwikkelingen op het gebied van telematica gaan razendsnel en zijn zeer divers. Wat te doen, wat te laten? Deze en andere aspecten worden 2 april aan bod belicht tijdens het 3e Nationaal Telematicacongres.

De organisatie van deze (na)middag is in handen van kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders. Het programma beoogt met voorbeelden inzichtelijk te maken welke kansen er in de automotive liggen met telematica. Bijdragen komen van de volgende experts:
  • Nico Anten, Executive Chairman van het internationale mobiliteitsnetwerk Connekt.
  • Evert-Jeen van der Meer, Industry Director Aon Risk Solutions.
  • Jan Peter Oving, directeur Pala Group, de grootste BMW-dealer van Nederland.
Verder wordt de case van maaltijdthuisbezorger Hello Fresh besproken. Sprekers zijn Thomas Stroo (Fleet/Logistics Manager van Hello Fresh), Matt Stevens (EV en connected car technologie bij Geotab/FleetCarma), Himanshu Gautam (Technical Director bij Moove Connected Mobility) en een vertegenwoordiger van Streetscooter. Het 3e Nationaal Telematicacongres vindt plaats in De Tinfabriek in Naarden. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †