Audi biedt opties ook over the air aan

Dankzij over the air updates biedt Audi zijn klanten nu de mogelijkheid om een auto ook na de aankoop van extra opties te voorzien.

Audi biedt de opties aan in drie categorieën: lichttechnologie, assistentiesystemen en infotainment. Elke functie is via de myAudi-app of de myAudi-website te bestellen voor de duur van één maand, zes maanden of maximaal een jaar. Klanten krijgen tijdig een reminder als een optie verloopt. Ze krijgen dan de mogelijkheid de optie voor maximaal een jaar te verlengen. Hiervoor is altijd een akkoord van de klant nodig.

Functions on demand

De per model beschikbare opties worden op basis van het chassisnummer getoond. Zodra de betaling van de bestelling is bevestigd, wordt de gewenste functie over the air in de auto beschikbaar gemaakt. Functions on demand, zoals Audi de service noemt, is beschikbaar voor de Audi A4, A5 en e-tron vanaf modeljaar 2020, A6, A7, Q5, Q7 en Q8 vanaf modeljaar 2021.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3415 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.