Autoniveau en Innovam starten Edge Mobility

Autoniveau en Innovam introduceren Edge Mobility, een nieuw landelijk netwerk van autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden en een “keurmerk” voor de automotive branche.

Beide partners wijzen op de snelle opeenvolging van ontwikkelingen rondom elektrisch rijden. “Hierdoor staat de toekomst van veel autobedrijven op het spel. Voor medewerkers is aanvullende kennis, nieuwe vaardigheden, specifieke tools in de werkplaats en ondersteuning nodig om klanten te kunnen blijven bedienen.”

Ruud Beukers is directeur en mede-oprichter. “Voor een steeds grotere groep ondernemers zijn de ontwikkelingen amper bij te houden. Voor ze het weten zijn ze niet meer aangesloten bij klantvragen en kunnen hun autotechnici een storing niet meer diagnosticeren en verhelpen. Specialisten van Edge Mobility kunnen klanten optimaal adviseren, weten deze klanten aan zich te binden en kunnen nieuwe commerciële kansen gaan benutten.”

Kenniscentrum

Volgens Innovam-directeur Leo Fransen is in de mobiliteitsmarkt behoefte aan meer kennis rondom nieuwe concepten en nieuwe technologieën. “Denk daarbij aan elektrificatie, ADAS, V2X en OTA. Om deze kennis snel en goed in de markt te zetten, bieden we met Edge Mobility specifieke opleidingen, trainingen en certificeringen. Het is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum voor autodealers en onafhankelijke autobedrijven met een blik op de toekomst.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *