Bridgestone sluit zich aan bij Startup Autobahn

Bridgestone Mobility Solutions gaat een samenwerking aan met het mobiliteitsgerichte innovatienetwerk Startup Autobahn.

Startup Autobahn brengt bedrijven en startups samen om nieuwe ideeën te identificeren en baanbrekende technologieën in de mobiliteitssector te ontwikkelen. “De samenwerking met Startup Autobahn is een belangrijke stap in onze strategie om continue innovatie en zakelijke vooruitgang te stimuleren”, zegt Jan-Maarten de Vries, ceo van Bridgestone Mobility Solutions. “Als lid van dit hoogwaardige netwerk van pioniers, ondernemers en innovatieve denkers kijken we ernaar uit om samen te werken aan nieuwe ideeën en technologieën die zullen bijdragen aan een veiligere, efficiëntere en duurzamere toekomst.”

Maximale efficiëntie

De businessunit Bridgestone Mobility Solutions ondersteunt Bridgestone in zijn digitale transformatie en streven naar een duurzame toekomst van mobiliteit. Daarnaast helpt de businessunit klanten en partners bij het optimaal benutten van op gegevens gebaseerde inzichten voor een maximale efficiëntie. Binnen het Startup Autobahn-platform, zal het deskundige innovatieteam van Bridgestone Mobility Solutions samenwerken met startups binnen het netwerk die zich richten op verschillende innovatiegebieden, zoals elektrische mobiliteit, smart city-oplossingen en slimme bandentechnologieën.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.