ConnecteDriver congres in Brussel

Op 7 en 8 februari aanstaande organiseren de Fransman Ludovic Privat en zijn team alweer hun vijfde congres rondom de connected car en connected klant.

In hartje Brussel zal deze keer het congres ConnecteDriver & Smart Mobility in het Marivaux congreshotel worden gehouden. Een vijftigtal sprekers zullen verdeeld over een groot aantal sessies hun licht laten schijnen over onderwerpen als de data-veiligheid rondom de connected car en de connected klant.

Datastromen

Ook wordt tijdens het congres ingegaan op smart city-concepten. De rol van intelligente navigatiesystemen, mobility as a service (MaaS) en diverse startups komen ook aan bod. Zij zien met name een nieuwe markt nu de auto en de bestuurder/passagiers online gaan. Kortom: wie verdient er straks aan de datastromen? Afterales Magazine is mediapartner van dit event. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u op de website connectedriver.com nadere informatie vinden.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters