Equip Auto verplaatst naar 2022

De organisatie van Equip Auto ziet zich genoodzaakt de eerstvolgende editie pas in 2022 te laten plaats vinden. Officieel is het argument dat er door de coronapandemie te weinig draagvlak is voor de editie van 2021. Saillant is dat Automechanika eerder dit jaar juist naar het najaar van 2021 opschoof.

Voor beide beurzen geldt bovendien dat de achterliggende organisaties de verschuiving laten vergezellen van de mededeling dat er een nieuw beursritme wordt omarmd. Nu Equip Auto niet langer in het najaar van 2021 gepland staat, wordt voorkomen dat de beide belangrijke automotive landen Duitsland en Frankrijk kort achter elkaar een prominente vakbeurs organiseren. Kort en goed: beide beurzen zitten elkaar niet langer in de weg. Dat argument is uiteraard niet zo beschreven, wel formuleert de organisatie dat het in overleg met de standhouders is gegaan.

Connected diensten

De locatie blijft Paris Expo Porte de Versailles, een precieze datum moet nog worden vastgesteld. Het veranderende automotive landschap met toenemende aandacht voor connected automotive diensten zal nadrukkelijk een podium krijgen op de toekomstige edities laat de organisatie alvast weten. Daarbij verwacht men nieuwe marktspelers aan de beurs te kunnen binden. De nieuwe slogans ‘Reinventing Services for Mobility’ en ‘Shaping the Automotive Future’ moeten dit onderbouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *