EV Company partner van Edge Mobility

Dankzij een samenwerking met EV Company kan kenniscentrum Edge Mobility de aangesloten autobedrijven en hun klanten nu voorzien van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. De ondersteuning betreft zowel de hardware als de software.

“Met deze samenwerking is het pakket dat wij aan Edge Mobility-bedrijven bieden compleet”, aldus Ruud Beukers van Edge Mobility. “Naast EV-opleidingen voor alle geledingen in het bedrijf, kennis en support kunnen we nu ook voorzien in hoogwaardige laadpalen, -passen en -kabels.”

Advies

Ook Maarten Schuring, eigenaar van EV Company, is content met de samenwerking: “Mobiliteitsbedrijven zullen zich de komende jaren moeten aanpassen naar de toenemende vraag naar elektrische mobiliteit. Als ze zich bij Edge Mobility aansluiten, kunnen we hen van het juiste advies rondom het laden van elektrische voertuigen voorzien en bij hun klanten de juiste laadoplossing uitrollen. Dat is bij ons altijd maatwerk!”

Communicatie

De samenwerking biedt tevens een oplossing voor mogelijke problemen in de communicatie tussen elektrisch voertuig en oplaadpunt, aldus Edge Mobility, een initiatief van Autoniveau en Innovam.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *