EVBox schenkt 18 laadpunten aan technisch onderwijs

Om leerlingen en leraren kennis te laten maken met laadinfrastructuur heeft aanbieder van laadpalen EV Box, in samenwerking met vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter, achttien gebruikte EVBox-laadpalen gedoneerd aan het ROC van Amsterdam en scholengemeenschap Keizer Karel College in Amstelveen.

Vanwege de herontwikkeling van het gebouw aan de Nachtwachtlaan 20 in Amsterdam heeft Boelens de Gruyter de opdracht gegeven de laadstations op die locatie te verwijderen. De laadstations zijn nog volledig functioneel, maar gezien de technologische ontwikkelingen in de afgelopen jaren is ervoor gekozen deze stations na de realisatie van het project te vervangen door een nieuwere generatie laders. Als instrument in het onderwijs krijgen deze stations nu een tweede leven.

Tien plus acht

Het KKC nam vijf laadstations met tien laadpunten in ontvangst. Het ROC kreeg vier laadstations met acht laadpunten toebedeeld.

Foto: Maxime van Gelder, Business Development Manager Benelux bij EVBox, overhandigde de laadstations aan Rob Klerk, docent elektrotechniek van het ROC in Amsterdam.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2885 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *