Event BCA over elektrische auto en de branche

Online autoveiler BCA wijdt 30 oktober een middag aan de elektrische auto. Daarbij draait het vooral om de impact op de tussenhandel, remarketing en de vragen van de consument die aanschaf van een elektrisch aangedreven occasion overweegt.

BCA zegt steeds vaker een elektrisch aangedreven auto in de veilinghal te krijgen. Reden om vanuit diverse invalshoeken naar deze aandrijfvorm te kijken. Onder meer VWE, Tesla Motors, Nederland Elektrisch, ANWB en Innovam geven korte presentaties. Daarbij draait het om de vraag hoe vanuit hun vakgebied of achterban tegen elektrisch rijden wordt aangekeken en welke vragen er zijn. Bezoekers van het event dienen zich vooraf aan te melden. Deelname is gratis. Geïnteresseerden kunnen tussen 12.00 en 14.00 uur testrijden met een elektrische auto.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †