Koppeling MoveMove en Cartracker

De leverancier van mobiliteitspassen MoveMove en Cartracker, specialist in rittenregistratie, gaan samenwerken. Door de tankpas te koppelen aan het dashboard van Cartracker krijgen zakelijke rijders direct inzicht in de gereden kilometers van de gemaakte ritten, de hoeveelheid getankte liters en het gemiddelde brandstofverbruik per kilometer. 

Roeland Rohof van MoveMove: “Als je je auto privé én zakelijk gebruikt, dan is het vaak interessant om de btw terug te vragen op het zakelijke gebruik van je auto. Dit kun je alleen doen met een sluitende kilometerregistratie en een overzicht van alle gemaakte autokosten zoals tankkosten, onderhoud en wasbeurten.”

Besparing

Geertjan Berman van Cartracker: “Door de gegevens van MoveMove automatisch te koppelen aan onze rittenregistratie krijgen pashouders direct alle gegevens inzichtelijk voor de fiscus. Ook zien zij precies wat het werkelijk verbruik is en hoe hun brandstofkosten zich verhouden in de benchmark. Daarnaast krijgen zij op een leuke manier feedback over hun rijgedrag en tips om deze te verbeteren. Zo besparen ze al snel honderden euro’s per jaar.” 

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3951 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *