Laadpunt Vattenfall bij Kona of Ioniq

Wie nu een Kona Electric of Ioniq Electric koopt of leaset, kan bij de Hyundai-dealer een laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen. Het laadpunt wordt op locatie geïnstalleerd.

Hyundai heeft de ambitie om in 2025 het groenste automerk ter wereld te zijn. Elektrische mobiliteit is in de visie van Hyundai noodzakelijk. “Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare en professionele leverancier die meedenkt, een toekomstvisie heeft en bereid is mee te investeren in infrastructuur. Zo zijn wij bij Vattenfall uitgekomen”, zegt Berend Jan Hoekman, algemeen directeur van Hyundai Motor Nederland. “Samen kunnen we de klanten die elektrisch gaan rijden volledig ontzorgen, zodat elektrisch rijden net zo simpel wordt als rijden met een benzine- en dieselauto.”

Twee pakketten

Via Vattenfall biedt Hyundai een 3 fase, 32 Ampère laadpunt dat laadsnelheden tot 22 kW ondersteunt. Door middel van dynamic home load balancing wordt het elektriciteitsnetwerk van het woonhuis niet overbelast en zijn ook geen aanpassingen nodig in de meterkast.

Hyundai biedt het laadpunt in twee varianten, een premium- en een basislaadpakket. Het premium-laadpakket bestaat uit een laadpunt en een abonnement voor vijf jaar. Dit kost 1759 euro. Het basispakket is leverbaar vanaf 959 euro per maand, plus 7 euro per maand voor het abonnement. Met de laadpas kan ook onderweg worden opgeladen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2390 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *