Martin Sander manager Ford Model e

Martin Sander gaat als algemeen manager leiding geven aan Ford Model e, de nieuwe internationale businessunit van Ford die eerder dit jaar is geïntroduceerd om de transformatie van Fords internationale bedrijfsactiviteiten te versnellen. Daarnaast is Martin Sander ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van software en van technologieën en services voor connected voertuigen.

Met de businessunit Ford Model e wil Ford de elektrificatie van zijn Europese productreeks versnellen. Het bedrijf wil tegen 2035 nul uitstoot hebben bereikt voor alle verkochte auto’s, en CO2-neutraliteit voor zijn voetafdruk in gebouwen, logistiek en leveranciers in Europa. “Wij zullen iconische, volledig elektrische en verbonden voertuigen ontwikkelen voor onze klanten en een digitale verkoopervaring creëren”, zegt Stuart Rowley, voorzitter van Ford Europa . “Martin Sander is een zeer ervaren leider. Samen met zijn team gaat hij leiding geven aan de versnelde implementatie van deze plannen.”

Martin Sander is tevens benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur bij Ford-Werke GmbH in Duitsland. Sander werkt vanuit Keulen, waar het hoofdkantoor is gevestigd van de Europese businessunit Model e en van Ford Deutschland.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.