Over the air updates Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E is de eerste Ford die over the air geüpdatet kan worden. De Ford Power-Up software-updates zijn beschikbaar voor alle Europese eigenaren van deze volledig elektrische Mustang.

“Software-updates zijn gebruikelijk voor miljarden verbonden apparaten, maar nog niet voor voertuigen. De software-updates van Ford Power-Up brengen daarin verandering door die snel beschikbaar te maken voor miljoenen mensen”, zegt Mark Harvey, directeur enterprise connectivity bij Ford Europa. “Ford heeft geïnvesteerd in deze technologie, zodat updates kunnen plaatsvinden terwijl de eigenaar slaapt, zodat de volgende rit een betere ervaring is.”

Ongemerkt

De updates helpen functies, kwaliteit en ervaringen verbeteren. Ze zijn van toepassing op de meerderheid van de voertuigcomputermodules. In duurdere modellen zijn dat er meer dan honderd. Veel updates zijn onzichtbaar voor de klanten en vinden plaats door de ingebouwde connectiviteit van de auto. Eigenaren merken misschien niet eens dat de installatie heeft plaatsgevonden totdat ze het voertuig weer starten. Voor updates waarvoor een herstart van het systeem nodig is, geeft Ford de klant de mogelijkheid om een geschikte tijd in te plannen.

25 stuks voor Royal HaskoningDHV

Juist vandaag maakt Ford bekend dat het 25 elektrische Mustangs levert aan consultancybureau Royal HaskoningDHV. De eerste drie werden op 18 mei overgedragen aan de nieuwe gebruikers. De andere 22 volgen in de komende weken. Mike van Gemund, fleetmanager Nederland van Royal HaskoningDHV: “We zijn blij de Ford Mustang Mach-E te kunnen toevoegen aan onze leasevloot. We hebben daarmee nu 476 vol-elektrische auto’s rijden of in bestelling. De Mustang Mach-E is een goed voorbeeld van de sprongen die autoleveranciers in de ontwikkeling van elektrisch rijden maken: de auto biedt alle comfort, ruimte en prestaties die je je kunt wensen. Een moderne elektrische auto doet echt niet meer onder voor een fossiel aangedreven auto.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3416 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.