Renault integreert Waze in multimediasysteem

Het gratis navigatiesysteem Waze is nu beschikbaar voor berijders van de nieuwe Renault Austral en de 100 procent elektrische Renault Megane E-Tech electric.

De berijders kunnen de Waze-app voor het multimediasysteem OpenR Link met Google-integratie rechtstreeks downloaden en installeren. Ook kunnen zij de app op hun smartphone downloaden via de MyRenault-app.

Verkeersinformatie

Waze biedt real-time verkeersinformatie, favoriete routes en opgeslagen bestemmingen op het centrale beeldscherm, terwijl andere voertuigfuncties toegankelijk blijven, evenals de muziek die in de auto wordt afgespeeld. Smartphone en het gebruik van een usb-kabel zijn hiervoor niet nodig.

Namens Renault zegt Jérôme Seror: “Renault is het eerste automerk dat Waze direct via het multimediasysteem in de auto aanbiedt, zonder een smartphone te hoeven gebruiken. We zijn ervan overtuigd dat Waze-gebruikers deze nieuwe functie zullen waarderen als zij in de Renault Austral of Megane E-Tech electric rijden, geheel in lijn met onze strategie om klanten een intuïtieve, meeslepende en connected rijervaring te bieden.”

“Naarmate er steeds meer Waze-gebruikers gebruikmaken van in-car platforms en deze technologie zich verder blijft evolueren, is het belangrijk dat wij hen de beste rijervaringen bieden. Daarom zijn we blij en trots om onze samenwerking met Renault aan te kondigen. De integratie van Waze met real-time routes, navigatie en waarschuwingen in het multimediasysteem van de volgende generatie Renault-modellen zorgt voor een soepelere en meer gestroomlijnde rijervaring”, aldus Aron Di Castro van Waze.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *