Ronald Kleijwegt ceo Vinturas

Vinturas heeft Ronald Kleijwegt benoemd als nieuwe ceo van Vinturas, het bedrijf uit Leek dat een digitaal platform bouwt waar alle logistieke en technische data uit voertuigen worden verzameld.

Kleijwegt heeft meer dan 25 jaar ervaring in internationale supply chain, logistiek en IT. Meest recentelijk was Ronald GVP Global Sales en Managing Director EMEA bij Blume Global, waar hij liet zien in staat te zijn waarde te creëren voor klanten door het aanbieden van digitale platformoplossingen. Voordat hij in die rol werd benoemd, bekleedde hij uitvoerende managementfuncties bij Compaq, Hon Hai/Foxconn en HP.Onder zijn leiding zal Vinturas zijn strategische groeirichting aanscherpen en zijn organisatie ontwikkelen, partnerschappen versterken en nieuwe relaties opbouwen.

Groei

“Ik ben enthousiast om Vinturas te leiden. Het is mijn streven om het bedrijf te laten groeien door de unieke block chain- en digitale technologie te gebruiken in de auto- en andere voertuigindustrieën. Het is een spannende tijd om bij Vinturas aan de slag te gaan nu met name de auto-industrie drastische veranderingen en kansen doormaakt”, aldus Ronald Kleijwegt.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2744 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *