Samenwerking Here en ARC bij slimme pechhulp

Koepelorganisatie ARC Europe en Here Mobility gaan samenwerken bij het aanbieden van gepersonaliseerde Mobility as a Service (MaaS) op het gebied van pechhulp.

Daarmee lopen ze vooruit op de toekomstige markt voor digitalisering van mobiliteitsdiensten. ARC Europe wil in heel Europa eenduidige MaaS-gebruikerservaring aanbieden, naast het bestaande Digital Roadside Assistance-proces. Doel is automobilisten oplossingen aan te reiken om na een incident mobiel te blijven. Zo kunnen ze het hulpvoertuig aanvragen en volgen vanaf hun smartphone of dashboard. Ook real-time een mobiliteitsmiddel naar keuze aanvragen, boeken en volgen moet tot de opties gaan behoren.

Transformatie

Managing director van ARC Europe, Stefano Sarti: “Onze belangrijkste B2B-klanten zijn autofabrikanten in Europa die te maken hebben met digitale transformatie, van autobezit tot autogebruik, en die ook op het gebied van assistentie zoeken naar een handige ervaring. Wij geloven dat onze samenwerking die transformatie mogelijk zal maken.”

ARC Europe Group is de grootste aanbieder van B2B-pechhulpdiensten in Europa. Aandeelhouders zijn grote automobielverenigingen, waaronder ANWB, ADAC en AA. Here Mobility Marktplaats is een open platform dat real-time allerlei vervoersmiddelen bundelt, zoals taxi’s, auto’s en openbaar vervoer.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.