fbpx
bekeken: 1157 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Continental lanceert servicetool TPMS

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 16 april 2019, 14:40

Leestijd: < 1 minuut

Continental/VDO brengt met de TPMS Go een universele servicetool voor TPMS op de markt. Met dit handheld apparaat kunnen werkplaatsen alle gangbare universele sensoren voor auto’s programmeren. Ook kan vrijwel elke TPMS-sensor ermee uitgelezen worden.

tpmsDe TPMS Go kan diverse data weergeven, zoals het ID van de TPMS-sensor, de batterijstatus, luchttemperatuur van de band en de bandenspanning. Werkplaatsen die al een TPMS-diagnose-instrument gebruiken, zoals de TPMS Pro, zullen in TPMS Go nog steeds voordelen ervaren. Waar TPMS Pro enkele extra opties biedt, zoals het leren van sensoren via de OBD II-interface, is TPMS Go bijzonder praktisch en ideaal als tweede diagnose-instrument, bijvoorbeeld voor een snelle controle tijdens de ontvangst van het voertuig, of als het grotere TPMS-instrument voor een ander voertuig wordt gebruikt.

Updates

De TPMS Go heeft een uitgebreide, ingebouwde database. Deze omvat alle OE-sensoren wereldwijd en de meest voorkomende universele sensoren. TPMS Go blijft continu up-to-date. Het apparaat ontvangt maandelijkse updates voor de database. Gebruikers kunnen de updates via de computer op het apparaat zetten. Werkplaatsen krijgen bij de aanschaf een tweejarige licentie voor updates voor alle gangbare en programmeerbare merken sensoren.

Tags: , ,

Arval helpt privéleaseklanten…Pon en Continental herzien…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties