fbpx
bekeken: 1111 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Corona-update: eerste omzetstijging

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 15 mei 2020, 15:07

Leestijd: < 1 minuut

Na de relatief slechte week 19 is week 20 voortvarend van start gegaan, blijkt uit de WESP-analyses. Over de eerste drie dagen liet de universele werkplaats een gemiddelde, cumulatieve omzet van ruim 7063 euro noteren, een plus van 2,5 procent ten opzichte van de vergelijkbare periode vorig jaar.

Met een gemiddeld factuurbedrag van 273 euro waren de gemiddelde factuurbedragen eveneens aan de hoge kant. Belangrijker nog is dat het geleverde werk in volume wat is toegenomen, wat goed is voor de winstgevendheid natuurlijk.

Proactief

Of het nu komt door de ondersteuning van de deelnemers aan het We Support Workshops-programma, of een eigen, proactieve benadering van de werkplaatsklant, de aftersales blijft op een meer dan acceptabel nivea. En mede door die proactieve benadering hebben de werkplaatsen voor zeker twee weken werk ingeboekt.

En hoewel het officiële Covid-19-dodental nog altijd stijgt, zien we het aantal nieuwe coronaslachtoffers dagelijks verminderen. De komende week zal de lockdown ongetwijfeld weer verder versoepelen. Dat levert weer kansen op om succesvol aan de slag te gaan.

Tags: , , , , , ,

Een klassieke Mercedes, maar…Paul Pikaar verkoopdirecteur…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties