bekeken: 677 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Corona-update: universele werkplaatsen draaien goed

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 30 april 2020, 13:22

Leestijd: < 1 minuut

In de zevende week van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus draaien de werkplaatsen van met name de universele autobedrijven, afgaande op de WESP-cijfers, redelijk goed.

Afgelopen maandag, Koningsdag, waren de autobedrijven uiteraard gesloten. Mede daardoor waren de laatste twee dagen van vorige week omzet technisch gezien meer dan goed. De gemiddelde weekomzet kwam boven verwachting uit, op 13.133 euro. Dat was ruim boven de weekomzet van de twee weken ervoor. Dinsdag kwam de gemiddelde dagomzet uit op 2213 euro en lag het gemiddelde factuurbedrag op 232 euro.

Factuurgrootte

In verhouding tot de voorgaande weken is de weekomzet nog redelijk, maar was de factuurgrootte aan de lage kant. De maand april loopt ten einde en voor de nog te analyseren omzet van gisteren en vandaag zullen we ongetwijfeld een opwaartse beweging zien. De reden daarvoor is simpel; autobedrijven factureren einde van de maand vaak wat grotere klussen die meer tijd hebben gevergd, ook wat betreft de nacalculatie. Dat vind je vervolgens terug in de omzetcijfers van de laatste twee dagen van de maand.

Tags: , , ,

Omzet LKQ in Q1 -3,2%, april…Vaco Coronamonitor: vertrouwen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties